Příspěvky
Naše zážitky!

David Matoušek a Filip Bryol potvrzují formu!

O víkendu 20.1.-21.1. se naši mladší žáci David MatoušekFilip Bryol, Sebastián CaklJan NovákFilip Novák a Majda Krejčí účastnili halového celostátního turnaje ČTS (C) kat.5 v Táboře.

Majdě Krejčové se bohužel první kolo nevydařilo a prohrála 2:6, 0:6 s Laurou Krejsovou z SKT Planá n/Luž. Páteční losování svedlo do předkola Honzu Nováka a Sebastiána Cakla, Sebastián každým turnajem roste, což potvrzuje i výsledek, bez ztráty gemu deklasoval Honzu 6:0, 6:0. V hlavním kole však nestačil na krajskou devítku Sebastiána Pánka z TK Soběslav a prohrává 0:6, 1:6. Připisuje si však 10 cenných bodů do žebříčku ČTS. Filip Novák podlehl v předkole Jakubu Zemanovi z TK Pelhřimov 3:6, 4:6.

David Matoušek se díky nasazení do turnaje dostal do hlavní soutěže a v prvním kole poráží Marcela Trkovského z TK ZVVZ Milevsko 6:0, 6:3. V nedělní druhém kole nestačil na turnajovou jedničku a vítěze celého turnaje Lukáše Šefčíka z TK Pelhřimov a prohrává 0:6, 0:6. David si však spravil chuť ve čtyřhře s Jakubem Kylsánem z LTC Humpolec a svou výbornou hrou postoupili přes dvojici Šoule/Pokorný 6:1, 6:0 , následně přes dvojici Bryol/Petrů 6:2, 6:1 a ve finále vítězstvím nad dvojicí Malý/Zvolánek 2:6, 6:4 a v supertiebreaku 10:7. David tak se svým spoluhráčem Jakubem potvrzují své kvality při čtyřhrách.

Filip Bryol jako nasazená turnajová čtyřka si v prvním kole poradil lehce s Martinem Hlavničkou z TK Bechyně 6:0, 6:2 a ve druhém kole nedal šanci ani Jakubu Kylsánovi z LTC Humpolec 6:2, 6:4, v semifinále si však vylámal zuby na turnajové jedničce Lukáši Šefčíkovi a prohrává 0:6, 1:6, za svůj dobrý výkon si odváží pohár za třetí místo a završuje tím svou reprezentaci za Tenis klub Jindřichův Hradec.

V následující sezóně bude hájit barvy TK Pelhřimov! „Tímto chceme poděkovat Filipovi a rodičům za příkladný přístup k reprezentování Tenis klubu Jindřichův Hradec a zároveň přejeme bohaté úspěchy v budoucnu a rozdávání nejen tenisové radosti.“ řekl předseda klubu David Matoušek

Sociální sítě a lokace

Neváhejte se na nás obrátit!